perjantai 14. helmikuuta 2014

I hate this day because.... today is valentine`s day

Hei ♥

   Kaikkia varmaan mietityttää: " mitä ihmettä miten joku ei tykkää ystävänpäivästä ?". No ajattelin tässä postauksessa kertoo sen teille. Ensiks mua ärsyttää kun koko fb on täynnä: "hyvää ystävänpäivää kaikki rakkaat ihanat, ystävänpäivä, hyvä päivä". Joo kukaa ei varmaa tiennyt et tnä on se päivä. Onha se kiva et ystävänpäivänä jotenkin kaikki on ystäviä ja kaikki on yhtäkkiä ihania yms. Tottakai voitte toivottaa sitä kaikille ystävillenne jotka just tnä on ihania.Mutta kysyn vaan: " miksi, miksei ystäviä voida rakastaa ja lässytellä muinakin päivinä?" Musta ne on tärkeitä ja ihania ystäviä siitä huolimatta.

   Oon niin samaa mieltä ton tai näitte kaikkien kuvien kaa.. Nii samanlainen päivä ku kaikki muutkin paitsi et kaikki on pinkkiä, sydämiä, turhaa lässytystä. Mul ei oo mitää sydämiä ja pinkkiä vastaa ihana värihän tuo on mut pitääkö sitä tunkee joka paikkaa niin et silmis välkkyy..

   Muistan ku kouluski oli ystävänpäivänä aina jotkut juhlat tai jtn muuta turhaa. Millo piti pukeutuu johonkin värii ja se meinas jtn. Esim punaista päällä: seurustelee, keltasta: pientä säätöä. Siis mitähän vielä, ainii unohtamatta sitä että pahveista tehtiin sydän ja kerättiin nimiä ku oli halannu jtn. Niinku ihmisiä ei vois halia muina päivinä. Sitku koko viikko ennen koko päivää joka tunnil melkee tehtiin jtn siihen liittyvää, no menipähän päivät nopeemmi ku ei tarvinnu opiskella.

   Tuttu tunne, jotenkin en oo koskaan oottanu tätä päivää. Ja mul on aina ollu hyväsyy siihen. Miettiikö kukaan koskaan koulukiusattuja, millanen päivä se niille on koska eihä niil oo ystäviä kuka niitä halais, kysyis miten voit ja toivottaa hyvää ystävänpäivää. Musta tää on aika surullista, varsinkin ku tiiän miltä se tuntuu. Katsot päivästä toiseen yksin nurkasta kun toisilla on kivaa, toisilla on joku kenen kanssa leikkiä, pelata ja puhua. Ja sitten tulee se päivä: "ystävänpäivä". Kaikki halailee, nauraa, hymyilee ja toivottaa toisille: "hyvää ystävänpäivää ihana". Samalla kehutaan toisia kuinka ihanat vaatteet sil just tnä on yms. Siksi en pahemmin tästä päivästä tykkää vaikka mul nyt onki ihania ystäviä, ni silti mietin niitä yksinäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia jotka ovat tänään yksin ja katsovat sivusta kuinka kaikilla on joku ystävä jolle toivottaa: "hyvää ystävänpäivää". Siksi toivonkin että joku menisi piristämään näiden ihmisten päivää ja toivottaisi:" hyvää ystävänpäivää". Älkää jättäkö ketään yksin vaan sen takia että: hän ei ole niinkuin sinä tai te vaan hän on oma itsensä.

   Minä siis haluan toivottaa ihanaa ja parempaa ystävänpäivää niille jotka ovat yksin <3 Koska te joilla on ystäviä saatte tätä toivotusta ihan liiaksikin.

By: ELISH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }