maanantai 17. helmikuuta 2014

Relax and read this


Hei ♥
    Haluun nyt tehdä teille postauksen rentoutumisesta, koska olen todennut sen olevan yllättävän vaikeaa. Eli ihan aluks vedetää syvää henkee, laitetaan toi ylhääl oleva biisi soimaa ja luetaan tätä. Ideana on et oppisin itse myös rentoutuu paremmin enkä ottais asioita niin raskaasta ja kovasti. Samalla toivosin et täst on jollekkin teistä lukijoista hyötyä jos tekään ette osaa rentoutuu aina ku ois tarvis.
   Relax tästä se lähtee. Yritetään ihan aluks tyhjentää pää kaikista ikävistä, ahistavista ja mieltä rasittavista asioista ja yritetään vaihtaa ne iloisempiin ja kevyempii ajatuksiin. Meillä jokaisella on varmaa hyviä muistoja ja hetkiä, eikö niin? Koitetaan saada ne meidän mieleen ja sen myötä koko kehoon. Voidaan sulkee silmät ja mennä makuulle, miettiä oikein kovasti. Rentoutuminen on joillekkin vaikeampaa kuin toisille. Toiset saavat pahat asiat mielestä pois nopeammin ja toiset hitaammin joten tämä vie jokaisella oman aikansa. Muistellaan hetkiä kun ollaan iloittu ja naurettu, kun meillä on ollut hyvä olla .

    Jos ei pysty tekemään pään sisällä aikamatkaa taaksepäin voidaan kokeilla haaveilua. Pidetään silmät kiinni ja kuvitellaan meidän ympärille joku ihana paikka ja ihania ihmisiä. Eikä päästetä sinne mitään pahaa. Kaikilla tämäkään ei ehkä toimi joten kokeillaan musiikkia. Mikä biisi tai musiikki saa sinut rentoutumaan? Kuuntele sitä ja keskity siihen ja vain siihen. Unohda kaikki muu.
   Tämäkään ei kaikkia auta, koska kaikille musiikki ei ole rentouttava elämys. Rentoutumiseen on monia tapoja mutta mikä niistä on juuri sinulle. Se ei selviä kuin testaamalla. Tässä minun ehdotuksia miten voi rentoutua:
 - kuuntele musiikkia
 - mene lenkille
 - mene ulos
 - makaa sängyssä ja mieti ihania asioita
 - mene harrastuksesi pariin
 - unohda kaikki ( tyhjennä pää )
 - muistele
 - haaveile.
   Näillä voit päästä jo pitkälle jos vain haluat. Teille kaikilla on varmaan oma tapanne rentoutua jos teillä on vinkkejä myös minulle antakaa niitä toki olen pelkkänä korvana :)

    Keep calm and be yourself. Sitä lapsena aina mietti miten voisin olla joku muu kuin minä ? Niin oisipa asiat vieläkin niin ettei osaisi ollakaan muu kuin omaitsensä. Joskus kaikki asiat tekevät siitä vaikeaa. Mutta omanaitsenään täällä pärjätään ja päästään pitkälle. Pitää vain uskoa itsensää ja antaa itselle mahdollisuus olla omaitsensä. Miksi pitäisi olla jokin muu ? Miksi pitää esittää muuta kuin on ? Miksi piilottaa oma itsensä ulkokuoren alle ? Nämä ovat kysymyksiä joita itse pohdin usein, pohditteko te ? Musta jos meitä ei joku hyväksy sellasena ku ollaan niin se on sen elämästä pois ei meidän. Eikai se meiän vikaa oo et me tykätään olla ja elää just sellasena ku ollaan. Musta se on vaan plussaa jos on just sitä mitä on ! Mitä sitä mitään muuta esittämään, näin itelläänki on paljon helpompi ja kevyempi olla.

    Suurimmista sanoista vaikuttavin : '' keep calm and stay strong''. Pysytään vahvoina ni ollaan jo pitkällä. Ei anneta kaiken pahan ja ahistavan pilata meitä ja meidän hyvää oloa. Pysytään rentoina ja vahvoina aamusta iltaan, siitä asti ku herään niin siihen asti kun mennään nukkumaan. Pidetään pää pystyssä ja katse vahvana eteenpäin niin tää elämä on paljon helpompaa ja maukkaampaa ! Lets go and relax.

By: ELISH ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }