tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ihmiselle ei aukaista kuin yksi uusi portti ja se on portti eteenpäin


Hei♥
   On ollut elämäni raskaimmat ja rankimmat viime päivät ja hetket. Tuntuu kuin jotain puuttuisi, kaikki tuntuu mitättömältä, raha ei merkiste, ei tavarat, ei oikeein mikään tunnu tarpeelliselta ja tärkeältä. Tunnen vain suuren tyhjyyden sisälläni, niinkuin sieltä puuttuisi jotain, tunteet? elämän ilo? kaikki? Tuntuu kuin kaikki olisi vain valunut minusta pois. Ja jäljelle jäänyt vain tyhjyys. Kukaan ei voi tietää mitä tunnen, miltä minusta tuntuu. Voin vain pyytää ihmisiä ymmärtämään, tuntuu vaan että joiltain sekin on liikaa pyydetty.
Ihminen,
ei aina tee oikeita,
valintoja,
ja päätöksiä,

valinnat,
ovat joskus,
todella vaikeita,
ja kivuliaita,
niiden kanssa,
voi olla vaikeea,
jatkaa eteenpäin,

mutta,
meillä ei ole muuta vaihtoehtoa,
kuin mennä,
eteenpäin.
By: ELISH (kopionti kielletty).
   Itse tein elämässäni suurimman ja vaikeimman ja väärimmän valinnan. Vaikka kuka sanoisi: '' teit oikein''. En itse todellakaan tunne niin, enkä edes halua tuntea niin. Haluaisin itkeä, mutta olen väsynyt siihen. Teen sitä aina, koko ajan. Miksi pahanolon ja surun käsitteleminen on niin vaikeaa? Yritän mennä eteenpäin, yritän nauraa, yritän hymyillä ja nauttia elämästä.. Ongelma on vain siinä etten tunne että minulla olisi oikeutta siihen. Ainakaan enää. 

Yes, i wanna feel something. Mutten tunne kuin tyhjää. Saatan tuntea surua ja kaipausta, mutta siihen se jää. En iloitse mistään, en asioista mistä iloistin vasta äsken. En iloitse kun syön, laulan, näen jotain kaunista vaikka vasta iloitsin niistä. Nyt olen apaattinen ja minusta tuntuu kylmältä. Kaikki asiat tuntuvat yhdetekevältä. En jaksa jos joku valittaa pienistä asioista kuten: '' tää on huono, tää on liian halpa''. En jaksa jos joku valittaa etttei sillä oo rahaa juua, sekö on elämän tärkein asia? No ehkä jollekkin on, minulle se on yhdetekevää saanko pääntäyteen ja sekaisin vaiko en. Tuntuu kuin kaikki ihmiset valittaisivat turhasta, että heillä ei ole mitään. Vaikka heillä on paljonkin kaikkea. Yritän nauttia, pienistäkin asioista mutta se ei ole helppoa kun tuntuu ettei elä ketään edes itseään varten, kun tuntuu ettei ole oikeutta iloon? Miksi saisin iloita jos olen tehnyt vääryttää, väärin?
      Sisäinen tyhjä tunne/ olo..Mistä se johtuu? Miksi sisällä ei ole mitään? Paitsi tyhjää.


   Kukaan ei sanonut, että tämä kaikki olisi helppoa. Päinvastoin on aina sanottu elämä on kovaa, rankkaa ja toisinaan todella todella raakaa. Välillä tuntuu kuin en kuuluisi tänne. En halua olla kylmä, tunteeton ja julma. Mutta onko ihminen mitään muuta? Mielestäni on jos vaan haluaa olla, ihminen osaa olla paljon muutakin. Ihminen osaa olla: lämmin, turvallinen, ihana, pehmeä, pieni, suloinen, kaunis, rohkea, viisas, uskollinen, vahva, sinnikäs, sisukas, ymmärtäväinen, lojaali ja kuuliainen. Me vain välillä unohdamme rakastaa ja alamme vihata sen sijaan. Miksi? Miksi muutamme kaiken hyvän pahaksi? Siksikö että pelkäämme vai olemma muuten vain tyhmiä ja teemme virheitä ja vääriä ratkaisuja?
 

   Tajusin kivusta, tuskasta, kaipuusta, surusta, vihasta itseään kohtaan ja ahdistuksesta sen, että vaikka olisi kuinka vaikeaa ja kuinka paha olla. Vaikka kuinka tuntuisi siltä ettei minulla ole oikeutta elää ja olla, nauttia elämästä ei minulla ole muuta vaihtoehtoa. Ihmisille annetaan jokaisen vastoinkäymisen jälkeen eteen vain yksi portti jonka takana on tie. Se tie ei vii taaksepäin vaan se vie eteenpäin. Asioista ei ole tarkoituskaan päästä yli hetkessä siihen tarvitaan aikaa. Kukin oman verran. Minä tulen tässä tilanteessa tarvitsemaan sitä paaljon, mutta sen takia elän hetkessä päivä kerrallaa. En mieti mitä huomenna tapahtuu, sen näkee huomenna.
   Nyt yritän mennä eteenpäin, sillä tavalla millä jaksan. En aido hymyillä jos ei tunnu siltä, en aio nauraa jos minua ei naurata, en aio iloita jos minusta tuntuu etten ole ansainnut sitä. Teen niin kuin tuntuu  parhaalta ja oikealta. Tästä lähin kuuntelen vain omaa sydäntä tuntui se musita kuinka itsekkäältä tahansa, mutta kun tekee suuren virheen muiden ihmisten takia eikä kuunnellut omaa sydäntä minkä takia katuu ja syvästi ei jää muuta vaihtoehtoa kuin alkaa kuunnella omaa sydäntä.  


   Nyt ei ole muuta iloista ja hyvää kerrottavaa muutakuin, että kulta muutti meille. Siinä teille kuvia miten huone muuttu. Tartten tota ihmistä nyt enemmän kun koskaan ketään. Se ei ehkä aika ymmärrä mua ihan 100% eikä oo tukena täysil, mut silti se on mun vieres ja jaksaa kattoo mua ja oli mun vieres mun elämän vaikeampana päivänä joten en voi muuta kun kiittä ja arvostaa sitä. Kiitos rakas ♥ Ja kiitos myös kaikille ystäville jotka on tukena ja kuuntelee ! 

Pikku rakkauspakkaukset  ♥

You will fly in my mind
and soul forever,

lennät minussa,
nyt ja aina,

elät sydämmessäni,
ikuisesti,

virheen suuren tein,
kun sinusta luovuin,

enkeli pieni,

olisi pitänyt,
kuunnella,
vain omaa sydäntä ..

By: ELISH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }