torstai 13. maaliskuuta 2014

Last wewk

Hei ♥
   Vähän aikaa tullu pidettyy taas taukoo täst hommast. Ei oo napannu kirjottaa ku ei oo oikeen ollu mitää mist rustaa. Koulusta tullu oltuu saikulla viimiset 6vk ja seuraavat vajaa 6vk viel eessä. Aika on menny aika madellen ja ei oo hirveesti ollu tekemistä. Pitäs varmaa alkaa urheilee ni ois tekemistä. Saatte lyhyen postaukse mitä elämässäni on ja ei ole tapahtunut.

   Tässä kuvaa huoneestani siivouksen jälkeen. Ennen sitä ette kuvia saa kun ihan itteesä hävettää, on kämppä ollu vaatteitten peitossa. Oon semmone ihmine etten osaa päättää mitä laitan päälle ni viskasen vaatekaapista kaikki vaatteet lattialle ja koska en ole paljon kotona huone saattaa olla kuin pommin jäljiltä 1-2vk.
   Äitinihän ei hirveästi pidä siitä että en pidä huonettani siistinä joten piti hänenkin takiaan siivota ja jos tuo huone nyt pysyisi edes yli 1kk siistinä. Vähän vaan luulen että ei tule onnistumaan.

   Oltiin kullan kanssa viime vklp meillä joten päätin perjantaina ennen kuin se meille tuli ni tehdä ruokaa: makaroonilaatikkoa ja Charlotte russea. Jos joku ei tiedä mikä tämä on niin selitän lyhyesti. Charlotte on kääretorttuilla vuorutettu rahkahyytelö. Helppo tehdä, netistä löytää teko-ohjeet joiden avulla helppo tehdä. Makuvaihtoehtoja rahkaan saa itse päättää, itse tykkään mansikasta mutta makujen mukaan.
Lopputulos onnistunut Chatrolette russe 

   Tuli to iltapäivällä älynväläys. Päätin kysyä paikkakuntani tallin pitäjältä olisiko tänään mahtunut tunneille ? Ja onneksi mahtui. Siis suuntasin tallille pitkäästä aikaa. Sain auttaa yhtä lasta laittamaan Pilville suitset päähän, olin iloinen kun taas näin tuon ihanan tamman.
   Tuli tässä mieleen tietäisikö kukaan mistä saa tollasia tarra timantteja mitä minulla tossa kypärässä on? Ennen niitä myytiin vielä tokmanissa mutta nyt en ole löytänyt noita mistään pitkään aikaan.
   Päiväni kruunaasi vielä se kun aloin miettimään kenellä menen ja kävin katsomassa tuntilistaa ja siellä luki että menen Pilvillä. Päivän rentoutuminen oli taattu. Tunnista ei ole hirveesti kertomista mutta tässä pieni kooste: kenttä oli vielä siinä kunnossa että tunti oli aika käynti painotteinen. Ravia vähän. Tehtiin pysäytyksiä, pohkeenväistöä jotka onnistui paremmin kuin ennen. Saattoi johtua että keskittymiseni oli täysin minun ja Pilvin välissä. Tyttö kuunteli ja toimi hyvin. 
   Saatte tänään illalla postauksen minusta ja Pilvistä. Kaipaan niin paljon meidän hetkiä plus sitä kuinka tutustuin kaikkiin ihaniin tyttöihin. Isoimmat pisteet Jennille joka aina jakso tukea ja tsemppas mua paljon. Pisteet myös muille J ja M.
   Tuli viikonloppuna sunnuntaina käytyä yhdellä yksityistallilla missä ajattelin jatkossa alkaa käymään ja hommaan uusia kokemuksia. Sain jo testata toista liikutuksessa olevaa hevosta. Se oli todella sympaattinen ja luotettavan oloinen. Testailua tuon kanssa varmaan saa alussa tulla kokemaan, mutta jokainen hevonen on erilainen. Menen vain kohti uusi hevosystäviä ja kokemuksia.

   Sitten hieman mersuista. Isin takia olen synnynnäinen mersu lapsi, isän tytöksi kun olen osittain tullut. Kullan ja sen isän kanssa 2vk sitten haettiin sille Akaasta (tampereen läheltä) sen ensimmäinen auto. Tottakai se mersu osti, koska ne on sen juttu ja se tykkää niistä. Se sit osti tommose Mercedes- Benz 190 E 1.8 en ymmärrä ite tosta mitään mutta ei se mitään kaikkee voi oppia. Alaalla kuva kullan ja isin vanhasta ajokunnottomasta mesestä.

By: ELISH ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }