maanantai 28. huhtikuuta 2014

Spring is in the air


Hei
 
   En ole taaskaan kerennyt kirjoitella teille. Kuvia olen kyllä ottanut senkin edestä. Ja tämä postaus onkin jo viikkositten otetuista kuvista. Koulu on vienyt todella paljon aikaa ja viikonloppuna olen lähinnä halunnut vain olla, minkä vuoksi en ole kerennyt kirjoitaa teille.
   Koulussa Pappis projekti on edennyt hyvää vauhtia, voitte Pappiksen omassa blogissa vierailla TÄSTÄ. Niin en teille siitä rupea enempää kertomaan.
   Huomasitte myös varmaan että blogissa on uusi ulkoasu, banneri ja sen myötä myös koko blogin nimi on muuttunut. Ennen blogi oli: Jump Into Dreams ja nyt : Life Is Full Of Experiences.

  
   Kelit on ollut puolellani ja olen sen takia saanut hyviä kuvia luonnosta. Enemmän luonto kuvia saatte toisessa postuaksessa jonka teen joko illalla tai huomenna.  Kesä tulee toivottavasti pian, vaikka toisaalta pelkään sitä ylikaiken. En vain ole vielä itsellenikään osannut selvittää sitä miksi? Miksi pelkään jotain niin ihanaa, kuin kesä?


   Iskän luonakin on tullu taas käytyä, tottakai hyvät kelit vetää samantien iskän luo saunomaan, uimaan ja viettään aikaa myös noitte dogen kanssa. Oivasta ja Saulista sai napsastua musta aivan ylisöpön kuva. Ne on jotenki tommoset kaks hömppää. Ja talviturkkikin tuli heitettyä +3°c vedessä, mutta ompahan heittetty.


   Tipsustakin sai pitkästä aikaa ihan onnistuneita kuvia. Kun siitä harvoin saa hienoja kuvia, kun sen iho-ongelmat tahtoo yleensä puskea kuvissa niin pahasti näkyviin. Me ei siis tiedetä mikä sitä vaivaa, montavuotta ollut iho-ongelmia, verikokeet lähetetty montavuotta sitten ja saatin lista mitä allergioita sillä on, mutta silti ei auta vaikkei syötä mitään mille se on allerginen. Kortisooni ei hoida, päinvastoin koira on entistä punaisempi ja todella heikossa kunnossa. Mutta me silti haluamme että se on perheessämme ja se on jo osa meitä ja meille todella rakas   Päivät ja viikonloput nyt varsinkin kun ei ole ollut rahaa on mennyt vaan kotona ollessa ja pelaillessa kullan kanssa. On ollut aika tylsää ja itse oon ollu jotenki todella kiukkunen.. Tuntuu välillä niinku siihen toiseen ei sais kontaktia ollenkaa ja sit alan vinkuu jostain tyhmistä asioita. Kun taas toisena päivänä tuntuu et kukaan muu ku Sauli ei ymmärrä mua ollenkaa. Tää on tätä tunnemyrkyä, mikä mulla aina on jos pelkään jtn tai oon epävarma.
   Mutta tältä erää sanon teille heipsit ! Oisko teillä jotain toivepostaus ideoita, kun itellään on aikalailla tylsäkausi.. En keksi oikein mitään milenkiintoista postattavaa ! HELP !
By: ELISH


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }