keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

The school, i'm back

Hei ♥
   Viikonloppu meni miten meni. Lähettiin kullan kaa puttaalle, rillailtii vähäse ja sit lähetiinn kuskiks. Pääs käymää ekaa kertaa elämässää tanssilavalla ja näin siellä sit Janne Tulki. Komee on mies, mutta todella väsyneen näköinen ilmestys. Sain itsekkin pari tanssia tanssia. Karaokea en menny laulamaan koska oli nii paljo väkeä. Muuten tosi kiva ilta ja onneks sai olla kullan kanssa.
   Vielä kuva jäiden kanssa, taitaa minulta olla tältä keväältä nämä jää kuvat ohi ja odotan vihertävää luontoa ja kesän tuloa. Rakastuin tohon äidin mekkoon aivan liiaksikin, mutta eipä tuo haittaa kun sitä välillä saa lainailla.  

   12vk saikku päättyi ja olikin aika maanantaina palata kouluun. Siellä sitten alotetiinn musta ainaki mielenkiintojen projekti työ. En oo hyvä ryhmätöissä kun en ikinä uskalla autasta suutani, mutta muuten on kivaa tehdä porukalla hommia varsinkin kun kaikki tullaan hyvin toimeen.
   Aletaan siis tuunaan tommosta Pappa Tunturia, muutetaan sen ulkoinen näkemys uuteen uskoon käyttäen tarraa/ teippiä ja logoja. Uskon että siitä tulee hieno. Sille tehdään oma blogi jonka tännekkin sitten linkkaan. Tosin tännekkin laitan aikalailla kuva materiaalia ja kerron mitä tehdään ja miten tehdään.
   Eilen tosiaan väritettiin kuvaan millaisen itse moposta haluaisi. Sen jälkeen menimme tietokoneille ja etimme netistä erilaisia logoja ja liitimme ne InDesingne ohjelmaan. 


    Löydettyäni tarpeeksi logoja menin ystävieni kanssa Seripainon puolelle, jossa he alkoivat painamaan paitaan kuvia. Minä sitten ajattelin tuunailla tuolla tarralla/ teipillä vähän puhelimen takakuorta. Olen oikeastaan lopputulokseen aika tyytyväinen.
   Ystäväni nimittivät sen marianneksi. Toisiaaan se näyttää mariannen karkkipaperilta. Mutta mitä olette itse mieltä? 
   Unohtamattakaan pinkki ja timanneja tuunasin hieman sytkäriä ja linkkikortin kuoria. Itse ainakin tykkään.
Työvälineinä käytin näissä töissä:
 - Sakset
 - Tarra
 - Taittoluu
 - Viivotin
 - Mattopuukko. 

   Tällä erää minulla ei ole muuta. Pääsiäisen viettoon menemme isille. Siiitä saatte sitten postausta pääsiäisen jälkeen. Nyt heissan ♥

By: ELISH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }