sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hair love
♦ Hei ♥  ♦
    Kuten jo viime postauksessa lupasin tehdä teille seuraavaksi postauksen hiuksista. Kerron tällä postauksella miten pidän hiuksistani huolta ja kuinka en pidä. Pieniä vinkkejä hiusten hoitoon.

   Kuvassa hiukseni takaapäin kun ne ovat märät ja vasta pesdyt. Shampoina käytän mitä milloinkin on. Saatan myös sekoittaa shamppoita keskenään. En käytä merkki shamppoita tai mitään hirveen kallista. Käytän itselläni seuraavia shampoita:
 - Erittain hieno suomalainen shampoo , hyvä mökki shampoo. Sopii hiuksille muutenkin ja on hyväksi koska shampoo on tehny puhtaista raaka-aineista.

 - Four reasons volume shampoo , poistaa keltaisuutta hiuksista kohtalaisesti. Itselläni ravoittaa hiukset aika nopeasti eikä lika lähde niin tehokkaasti. Siksi sekoitan sitä yleensä toisen shampoon kanssa.
 - Four reasons volume shampoo, omiin hiuksiin ei tähä shampoo sopinut. Lian poisti, mutta jätti hiukset karheksi.

- Sitten halppis shampoo jota saa Tokmannista. Shampoo tuoksuu hyvälle ja on minulle ainakin toiminut. Hiukseni eivät ole ainakaan vielä ottaneet lopputiliä tämän halppis shampoon käytöstä.

   Koska hiukseni saavat joka pesun jälkeen keltaisen vivahteen takaisin ja karheuden, käytän hoitoaineita. Hoitoaineet minulla ainakin lisäävät rasvaisuutta, mutta saavat hiukseni voimaan paremmin. Hoitoaineina käytän sekoittaen keskenään:
 - Color mask silver, ei kauhean tehokas keltasuuden poistoon. Mutta hiuksista se tekee eloisat ja sileän pehmeät.
 - Goldwell soft color 10bs, elämäni pelastus ollut jo pitkään. Kiitos ystäväni joka kertoi vuosi sitten tämän olemassa olon. 10bs on minulla poistanut keltasuuden loistavasti, miinuksena se jättää hiukset karheiksi. Tämän takia sekoitan tämän ja color maskin keskenään. 


   Hiusten laittoon/ kuivaukseen minulla on helppo, nopea ja vähän hiuksia rääkkäävä tie. Kuivaan hiukset hiustenkuivaajalla välillä käyttäen lämpösuojaa. Hiuksien kuivauksen jälkeen laitan hiuksiin vain Four reasons silver mist hopeasuiketta , joka tekee hiuksistani pehmeät, sileät ja poistaa samalla keltaisuutta. Kuinka helppoa hiusten hoito voikaan olla. I love hair ♥

   Hiuksien lopputulos on suora ja luonnollisesti taipuva. Keltasuus ei poistu hiuksistani ihan kokonaan ja alhaalta ovat hieman kuparin väriset johtuen värinpoistosta. Jos huonossa kunnossa olevia latvoja ei lasketa hiukseni voivat hyvin. Nyt turhat värjäys rääkit kesän ajaksi kiinni ja antaa niiden vain elää ja kasvaa. 
   Pienenä lisänä, saatatte miettiä mihin kaikki suoristusrauta ja lakka osuus jäi. No siinäpäs se onkin. En käytä suoristusrautaa ja lakkaa muuta kuin silloin kuin teen kiharat. Muuten sanon ison EI, kaikille noille jotka tuhoavat ja tekevät hiuksistani elottoman näköiset.


   Tältä erää sanon teille heippat. Seuraava postaus sisältää uusi vaatetilauksia ☻. Mitäs olitte mieltä minun hiustenhoidosta? Entä kuinka itse pidätte hiuksistanne huolta ? 
By: Elisabetna ♥

2 kommenttia:

  1. Tästä löytyi monta Tuotetta joita pitää päästä kokeilemaan! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }