lauantai 28. kesäkuuta 2014

Juhannusta ♡

Hei ♥
   Tämä Juhannus päivitys vähän myöhässä, on ollu aika kiireistä kun on ollut töissä ja toinen syy selviää teille ensi viikolla. Mutta nyt Juhannuksesta hirveesti ei mitään erikoista tehty niin tekstiä ei ole luvassa palojoo :) 

   Matkamme alkoi torstaina Saulin isän asuntoautolla. Menimme Saulin ja Saulin isän kanssa Posiolle Saulin sukulaisten mökille. Matkamme oli Kajaanin kautta Kuusamoon ja sieltä Posiolle. Matkalla pysähdyttiin paljon, syötiin ja käytiin kahvilla ja myös kaupassa.  Matka sujui leppoisassa meiningissä.

   Pysähdyttiin Posiolla ennen mökille menoa vanhassa tukiuittopaikassa. Seuraavat kuvat ovat sieltä.

   Sikasiistit vanhat kottikärryt. Tollaset kelpais itelleenki.   Tämän jälkeen jatkoimme matkaa mökille. Minua jännitti miten minut otetaan vastaan, mutta turhaa sekin pelko oli. Todella aidot ja huumorintajuiset ihmisethän siellä oli vastassa. Rakastuin tuohon rantaan todella. Harmillista oli kylmä vesi. Nukuimme Saulin kanssa asuntoautossa, huomenna olisikin Juhannus. Saa nähdä onko keli puolellamme.
   Kuten arvatakkin saattaa keli oli tuulinen ja kylmä. Juhannus kokkoa ei siis poltettu. Päivän aikana syötiin hyvin ja pelattiin Saulin kanssa monopolia. Voitin ensimmäistä kertaa elämässäni monopolin. Illalla saunottiin ja syötiin kakkua. Itse en paljon juonut ei maistunut. Enkä ollut edes humalassa, tuli 19v putkeen kun olin selvänä Juhannuksen. Illalla aurinko paistoi vähän.


   Yöllä paistoimme makkaraa grillikodassa. Itse söin vaan puolikkaan en oikein pidä makkarasta. Vähän join lonkeroa kun edelliseen lonkeroon oli eksynyt tupakan tumppi ja en sitä aluksi tajunnut join lonkeroa ja  mietin miksi tämä maistuu niin oudolta ja pahalta sitten katsoin tölkkiin ja huomasin siellä lilluvan tumpin. Makkaran syönnin jälkeen lähdimme nukkumaan.


    Seuraavana päivänä söimme taas hyvin pelailimme, saunoimme ja rupattelimme. Oli todella kivaa ja rentouttavaa. Juhannus meni hyvin vaikka kelit oli sateiset ja tuuliset.

   Sunnuntaina lähdimme pois, menimme Oulun kautta kävimme Saulin sukulaisissa syömässä ja jatkoimme matkaa Pihtiputaalle. Sieltä jatkoimme Suolahteen. Matka meni turvallisesti ja hyvillä mielin. Kiitos kaikille ♥.
By: ELISH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }