torstai 10. heinäkuuta 2014

Summer part. 1 ♥

Hei ♥
   Pitkästä aikaa teille postailen, ei oo taas hirveesti ollu kirjotuksen aihetta. Kesä menny ahistavan nopeesti vähän liiankin. Tuntuu ettei oo nähny keitään ihmisii ku on vaa möllöttäny tai chillanu auto kyyis. Tylsiä päiviäkin on mahtunut vaikka kuinka paljon.
 
   Hiuksetkin sai uuen värin pintaan. En jaksanu enää blondeja syyt: liikaa hoitoa, kellertää, huonoon kuntoon menee vaikkei mitään niille tekisikään ja muutenkin alkoi tympiä. Oon aina blondi, se ei vaan sopinu enää mun elämään. Nyt vedin punertavaks, koitan saada tosi punaset.. Se vaan tulee viemään aikaa koska hiukset on huonossa kunnossa niin ne ei oikeen inspaa mistään. Pitäs käydä parturissa leikkauttaa, sitku jaksaa. Oon myös meinannu et hommaan joko pidennykset tai semmonen shampoo hoitoaine setis minkä pitäis nopeuttaa hiustenkasvua. En sit tiedä nopeuttaako se oikeesti vai onko se vaan kusetusta, mutta testaamallahan tuo selviäis.

   Kelit ei ollu pitkää aikaa mitenkää fiilistä nostavat, mut viikonlopun jälkee on ollu hyviä kelei ja siit on tosiaa nauttinu. Tullu uituu aika paljon ja sit chillailtuu. Ollaan myös muutettu Saulin kanssa yhteen, kämpästä saatte kuvia jossain toises postaukses.
   Kukkia on tullu taas kuvailtuu.  
   Valitettevasti en keksi enempää kerrottavaa, joten heippa tältä postaukselta !

By: ELISH ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }