tiistai 16. syyskuuta 2014

1. Päivä kuvina
Hei ♥

   Ajattelin tehdä teille eilisestä ( 15.9.) päivästä: " Päivä kuvina postauksen ".  Tietysti joitain asioita kuvista kerron, mutta muuten kuvat kertovat jotain. 


   Heräsin vasta iltapäivällä.   Söin pinaattilettuja ja join mehua.   Katselin soittimella videota minusta kun olin pieni.   Minä ja isi 15.9.1996 ♥
   Aamutupakkia.
   Katottiin kullan kanssa avalta uusinta salkkarit, kun pe ei tullu katottua.   Mentiin mamille ja käytiin ostaa ruokaa hesest. 

   Illalla katottiin aika henkisesti mulle raskas elokuva: 3069. Elokuva kertoo Natascha Kampusch: in sieppauksesta ja siitä olo ajasta. En suosittele elokuvaa ihmisille jotka jäävät pohtimaan asioita ja ahdistuvat niistä suuresti. Koska itse itkin viimeyönä monta tuntia kyseisen elokuvan takia. Se sai jotenkin olon todella ahdistuneeksi, kun alkoi pohtimaan syvällisesti millaista tytöllä/ naisella oli, millaiset traumat siitä jäi jne. Ei ollut kauheen kivaa. Muuten elokuva oli todella mielenkiintoinen ja hyvin tehty. 
 
   Sitten vihdoin sai unta kaiken itkun ja ahdistuksen jälkeen. Sellainen oli minun päiväni kuvina eli tuli tehtyä ei niin yhtään mitään. Tältä osaa heips. Huomenna kirjoitan tästä päivästä :) 

By: Elisabet ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }