sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kun aika ei riitä

Hei ♥
   Koulu on vienyt viimepäivinä taas todella paljon aikaa. Koulun jälkeen oon jääny hetkeks aina Jyväskylään kavereitten yleensä Tiian kanssa, kotiin tullessa kattonu telkkua ja menny nukkumaan. Oon myös tehnyt koulu hommia kotona iltaisin jonka takia tämä postaaminen on jäänyt vähemmälle. En nytkään hirveempiä raapustele, myöhemmin tällä viikolla ajattelin tehdä postausta syvemmin.

   Viime viikko on mennyt todella nopeaa, oon ollut viikon ilman sosiaalista mediaa ! Wuhuu. Eli tosiaan oon poistanut Facebookin hetkellisesti, ajattelin jos sitten kun valmistun palaisin sinne takaisin, nyt haluan kuitenkin olla hetken erossa koko paikasta. Ihminen tarvitsee välillä lepoa sosiaalisesta mediasta ja tää oli mun tapa tehdä se. Oon poistanu nyt Ask.fm tunnuksenki lopullisesti, Instagram tunnus on vielä olemassa, mutta sovellusta puhelimestani ei enää löydy, sanoin WhatApp on poistunut puhelimestani. Tauko näihin kaikkiin on tehnyt hyvää !

   Viikonloppu meni rauhallisesti, menimme isille piitkästä aikaa. Kuvia ei nyt ole kertynyt paljon, mutta se ei varmaan haittane. Tosiaan tein tälle vuodelle ekat joulutortut. Tehtiin ekaa kertaa lehtitaikinasta ja täytyy myöntää niistä tuli pienempiä ja söpömpiä. Tehtiin myös kuvaus sessiot rannassa. Tällä kertaa onnistuneita otoksia tuli vain pari. Mä en myöskään osaa poseerata mekoissa ja hameissa joten sitä pitää todellakin vielä treena. Haluaisitteko te muuten et teen teille joskus postauksen: " Epäonnistuneet kuvat ja poseeraukset". Musta se ois ihan mielenkiintoista, että näkisitte mitä mä meinaan epäonnistuneella. Tänään iltapäivällä taivas oli niin kaunis, etten voinut olla ikuistamatta sitä. Mitäs te olette mieltä, onko kaunista ?

   Koulua ois enää 3vk, sitten valmistun viimein. Nyt pitää vaan mennä täysillä loppuun asti, uskon et tuun viel onnistuu ja pääsen pois. Tällä hetkellä en ajattele mitään muuta, kun ton koulun läpi viemistä ! Tältä erää sanon heipsit, katsotaan milloin kirjoitan teille seuraavan kerran ja mistä :)


By: Elisabet ♥
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }