maanantai 5. tammikuuta 2015

Joulua ja Uutta Vuotta !Hei♥   Nyt on ollut aikalailla pitkä tauko tästä kirjottamisesta. Koulun loppuaika oli niin kiireistä ettei aikaa jäänyt oikeen mihinkään. Tuli tehtyy koulussa pitkää päivää ja sen jälkeen nähtyy kavereita viel jonkin aikaa. Nyt oon siis tosiaan valmistunut ja minusta tuli Painotuotanto assistentti. Tokarista oon tosi ylpee ja en ois koskaan uskonu et pystyn siihen et valmistun. Välillä meni sen verrran päin persettä tuo koulun käynti et meinasin jo luovuttaa, mutta onneksi en lopettanut vaan kävin sen loppuun vaikka tuntu kuinka vaikealta.

   Viimisillä viiikoilla pidettiin koulussa kavereitten kanssa kuvauspäivä. Taas tuntui kuinka on elossa kun pääsi kameran eteen. Rakastan sitä yli kaiken. Kameran eessä mun on helppo unohtaa mitä mieltä olen itsestäni ja pääsen ihan eri minääni. Mun on helppo olla ja hengittää ja sillon vaan tunnen et oon perkele elossa ! Tälläsiä kuvia siltä päivältä sitten tuli:

   Nyt on tullu oltua myös siskon luona. Se on ollu tosi kivaa ku päässy hetkeks tyhjään koko pään ku leikkii ja viettää aikaa sen lapsen kanssa. Lapset on vaan niin ihania ku ne on niin aitoja ja ne ei osaa olla muuta kun mitä ne on. Sitä on vaan jotenkin niin kaunista ja ihana katsoa kun toinen leikkii ja nauttii elämästä vaan siinä hetkessä missä se on. Monesti toivoisin kuinka itsekkin olisin vielä lapsi niin kaikki olis paljon paremmin, kun ei ois mitään mistä murehtia, ei mitään mitä miettiä ja kaivata, koska on vaan se hetki missä on. Tärkeintä on saada olla ja leikkiä, eikä väliä ole muullaa. Musta meidän ''aikuisten'' pitäis joskus ottaa esimerkkiä siitä miten lapset elää ja on.
Christmas ♥
   Joulun alla ja Jouluna tuli oltua vähän siellä ja täällä. Oltiin ensin Saulin äidin luona pari päivää. Siellä valmisteltin Joulua, leivottiin, koristeltiin kuusi ja pipareita. Taiettiin sitä vähän ajellakkin ympäri kyliä ja napsittua hieman valokuvia. Luonto ja keli anto niin hyvin mahdollisuutta käyttää kameraa, että olihan se nyt pakko kuvailla. Ja mielestäni tuli saatua ihan onnistuneitakin otoksia.

   Itse Jouluna sitten syötiin ensin Saulin äidin luona, hyvää oli ruoka ja varsinkin rahka NJAM ♥ Siinä syötiin ja vietettiin aikaa yhdessä jonka jälkeen jaettiin lahjat. Lahjojen jaon jälkeen lähdettiin Saulin kanssa ajamaan meidän isän luokse. Matkalla käytiin eka kotona ruokkiin kanit ja avaamaan Saulin lahjat. Parasta oli et saatin vihdoin IMURI ! Tämän jälkeen lähettiin käymään haudoilla, koska halusin viedä yhden kynttilän yleiselle kivelle. Paljon oli kynttilöitä ja se näytti niin kauniilta, että oli otettava kuva.
   Saavuimme isille ja siellä odotti heti ruoka. Ihanaa pääsi taas syömään. Bataattilaatikosta on tullut mun Joulun yks ehdoton suosikki. Siinä syötiin kaikki yhdessä, jonka jälkeen oli sauna ♥ Ihana oli pakkasten keskellä päästä lämpöiseen. Sen jälkeen jaettiin lahjat. Mä pidin mun lahjoista, sisko oli tehnyt ihanan kynttiläasetelman. Isiltä tuli saatua 50e lahjakortti alkoon päättäreiden kunniaksi, äidiltä sain jo aikaisemmin päättäri lahjan sellaisen ihanan kauniin kaulakorun ja tädiltä sain lahjakortin summassaaren kylpylään ♥ Kaikille kiitos lahjoista ♥ Myös minäkin annoin läheisilleni lahjoja ja he tuntuivat pitävän niistä :) Joulu meni siis kaikin puolin lämpöisesti ja hyvin ♥
new Year ♥

   Uudeksi Vuodeksi tulimme Pihtiputaalle. Olimme hetken Saulin äidillä ja juotiin yhdet lasit kuoharia, täytyy sanoa että oli hyvää. Sen jälkeen vähän ajan päästä ajeltiin ympäri kyliä ja illaksi mentiin Juhon ja Saulin kanssa Saulin isälle. Siellä otettiin pienesti kuppia ja ammuttiin raketteja. Saulin kanssa käytiin saunassa. Sähkötkin meni välillä poikki ja tulivat takaisin, että välillä istuttiin kynttilänkin valossa. Kukaan ei ollu edes hirveessä jurrissa mikä oli musta ihan mukavaa. Istuskeltiin kaikki Saulin isän kanssa juteltiin niitä näitä ja välillä käytiin ampuu raketteja. Loppu illasta menimme yläkertaan ja meidän piti katsoa leffa, mutta sitten Sauli nukahti ja minä ja Juho vaan näpräsimme puhelimia. Kumpikaan ei katsonut leffaa vaan kuunteli sivukorvalla täytyy myöntää ettei siitä elokuvasta ymmärtänyt yhtään mitään.

   Vuosi vaihtui ja se tuntui minusta siltä niinkuin joku olisi lähtenyt harteilta. Nyt on kuitenkin uusi Vuosi ja uudet ovet avautuvat saada nähdä mitä tänä vuonna tulee tapahtumaan. 

By: ELISABETNA ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }