keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hiusväriä ja haudehoitoa


    Nyt hieman hiuspainotteista postausta. Elikkä eilen tuli sitten aika sanoa blondeille hei hei. Oon jo pitempään halunnu hiukseni lähemmäksi sitä väriä ja sävyä mitä juurikasvuni on. Viimeinkin sain aikaan sen värin mitä suurinpiirtein halusin. Aluksi olin hieman epäröivä enkä oikein pitänyt väristä, mutta käynti Äänekosken hiuspuolella piristi. Siellä mun latvoihin laitettiin jtn shampoota joka saisi latvoista vihertävää pois. Eli kun minähän en ikinä ole ymmärtänyt että blondin päälle värjätessä tummemmalla latvat alkaa vihertämään, johtuen siitä että hiukseen pitäisi laittaa ennen värjäystä jotain lämminsävyistä sävytettä (jos nyt oikein muistan). Sitten shampoo pestiin pois ja laitettiin haudonta- ainetta. En ole ennen ikinä ollut hiustenhaudonnassa, mutta se tosiian auttoi hiuksiin hieman.

   Haudehoidon tarkoitus siis on hoitaa vaurioituneita hiuksia. Haudehoito- aineita on erilaisia ja kampaaja valitsee ne sen mukaan mitä asiakkaan hiustarvitsee. Aine levitettiin minun päähäni ainakin siveltimillä, kun aine oli levitetty laitettiin minulle pussi päähän ja se ihme lämpömööpeli siirrettiin pääni yläpuolelle, siinä sitten istuin 20min. Tämän jälkeen, pussi pois ja oppilas teki päälleni hieronnan. Se tuntui aivan taivaalliselle ja siinä olisi voinut istua vaikka koko päivän. Tämän jälkeen mentiin pesupaikalle ja siellä aine pestiin pois jonka jälkeen päähäni laitettiin Colormaskia- Caramel. Maskin annettiin olla 5-10min jonka aikana oppilas vielä hieroi päätäni. Tämän jälkeen hiuksistani pestiin maski pois ja sitten kuivattiin. He tekivät myös minulle kampauksen, josta minä ainakin pidin todella paljon.

   Nyt on tullut aika antaa hiusten vain olla ja kasvaa. En halua enää rasittaa hiuksiani, jonka takia nyt tulee taukoa hiusten käsittelyyn. Kevään aikana ois tarkoitus ainoastaan vähän leikata huonoja latvoja pois, mutta muuten antaa niiden vain kasvaa.

By: Elisabetna ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }