keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

ÄHTÄRI


Ähtäri kuulumiset vuorossa nyy. Oltiin viimeviikolla 21.6-23.6. /ti-to perheen kaa Ähtärissä. Oltiin niissä Luoman hirvimökeissä. Mökki oli todella siisti, kaunis ja ihana. Tykkäsin todella paljon sisustuksesta, tyylistä ja tilasta. Siellä oli todella viihtyisää. Muutenkin koko alueen maisema oli todella mahtava, kaunis, kevyt ja rento. Jotenki tuli sellanen hyvä fiilis, kun sinne meni. Aika tosin meni liian nopeasti.

Me saunottiin, käytiin lenkillä, syötiin hyvin, nukuttiin maiiniosti ja herkuteltiin hieman, mutta terveellisesti. Mä tein meille kaikille hedelmäsalaattia ja kaikki tykkäs siitä, paitsi Veikka joka halus syyä pelkkää  vesimeloonia. Me myös käytiin Tuurissa ja päätettiin et ens kesänä mennään jonnekkin muualle, alkaa toi Tuuri olemaan jo aika nähty ja ku ei sielt oo hirveesti rahaa mitää ostaa ni mitä sinne menemään ja tekemään. Oli meil silti siel tosi kiva päivä.

Illat meni aikalailla saunoessa ja pelaillessa monopoly:a ja uuno:a. Vikana yönä me lähettii Saulin ja Veikan(eli mun pikkuveli) kanssa rantaan heitteleen kiviä. Se oli ihan siistiä paitsi se hämäryys hieman ahisti. Iltasin ruokinta-aikaan kuulu hirvee meteri eläinpuiston puolelta, se kuulosti aika lumoavalta. Reissu oli tosi siisti ja tykkäsin siitä todella paljon. Muutenkin perheen kaa ajan vietto on aina ihan ykköstä ! Kiitos kaikille reissusta minä niin tykkäsin. 2 kommenttia:

  1. Nyt alkoi tehdä mieli päästä luontoon! Kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mukava kuulla, eikun ylös, ulos ja luonnon keskelle :) ! Kiitos.

      Poista

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }