maanantai 27. heinäkuuta 2015

LIEBSTER AWARDS- haaste


Sain taas haasteen, tosin itse myös halusin tähän haasteeseen mukaan. Minusta on jotenkin kivaa tehdä joskus tälläisiäkin. On myös joskus kivaa kun ei tarvitse itse miettiä mitä kirjoittaa. Varsinkin nyt, kun on jo kysymykset valmiina. Eli mennään haasteeseen: LIEBSTER AWARDS. Kiitos haasteesta: Live Your Dream blogille tai siis tarkemmin sen kirjoittajalle !

Haasteen säännöt tulevat tässä: 

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.


1. Mikä on ollut antoisinta bloggaamisessa?
Itsensä toteuttaminen. Kun on saanut purkaa asioita pään sisältä, on saanut muokata kuvia, on saanut kirjoittaa juuri siitä mistä itse haluaa. Myös kommentit ovat minulle antoisia, koska en niitä paljon saa hyppään melkein puuhn kun saan yhdenkin. Tiedän, että blogia kirjoitetaan itseä varten, mutta kyllä minä siitäkin nautin kun joku tulee kommentoimaan sitä itse kirjoittamaa teksiä ja itse otettuja kuvia. Tottakai se piristää ja on antoisaa minulle.

2. Millä kameralla kuvaat blogisi kuvat?
Käytän Canon Eos 1200d EFS 18-55mm objektilla. Olen tykännyt kuvata sillä, vaikka kauheen läheltä eikä kaukaa saa otettua kuvia. Kuvaan myös puhelimilla eli: Samsung Galaxy S3 ja IPhone 4s, näilläkin tulee ihan hyviä kuvia, vaikka tietenkään ne eivät ole yhtä tarkkoja.

3.Paljon aikaa käytät yhden postauksen tekemiseen keskimäärin?

Riippuu päivästä, fiiliksestä, mistä kirjotan ja näin. Joskus mulla saattaa mennä se 30min kun taas joskus vaan 15min tai sit on niitäkin päiviä, kun menee yli 1h mun sillon yleensä säädän jotain muutakin esim. meen ettiin youtubesta musiikkia blogiin mikä johtaa siihen et jäänki sinne lojuun: kuuntelen musaa tai katon vlogeja. Et tosiaankin se postaukseen kuluva aika on tosi vaikee sanoo keskimääräsesti. Mut jos lasketaan kaikki kuvien ottoonkin kulunut aika niin sitten en todellakaan osaa sanoa.

4. Onko sinulla paljon suunnitelmia vielä tälle kesälle?

No mä tein Bucket List: in tälle kesäl ja täytyy sanoo et oon tehnyt aikalailla puolet, et viel ois tosiaan jäljel juttui mitä haluisin/ pitäs tehä. Suunnitelmia itsessää ei oo oikeestaa muutaku huomenna Keitele Jazzeille, To Tampereelle ja jos elokuus olevat menos lasketaan ni Laukaan Satama Festival !

5. Asia, jonka haluaisit tehdä vaikka heti?

Lähtee pikalennolla johonki maailman kauneimpaan paikkaan ja olla siellä vaikka kaks viikko jos se siis olisi mahdollista. Se ois musta aikaslailla nice. 

6. Omistatko lemmikkejä, mitä? Jos et, niin haluaisitko?

Kyllähän noita jyrysijöitä tossa parisen kappaletta on, elikkä siis 3kania (kaks tyttöä Nappi, Nökö ja yks poika Nuppu), sit 8 hiirtä ja kyllä en muista kaikkien nimiä. Sitten ens viikolla haetaan meille vielä kissavaavi ja kyllä en tiedä miten sopeuttaa nämä kaikki keskenään toisiinsa mut sen näkee sit. Ja tottakai haluisin koiran, mut se on viel tulevaisuuden haave !

7. Minkä ikäisenä aloitit blogin kirjoittamisen?
En enää ees muista, koska siitä on niin kauan. Nykyään harmittaa, kun oli sillon joskus tyhmä ja aloitti blogeja kirjoitti jonkinaikaa ja jos oli liian pitkään kirjoittamatta poisti kaikki blogi tekstit ja aloitti alusta. Olis kiva nykyään tietää mistä kaikesta sitä onkaan tullu kirjotettua. Oon myös kirjottanu nimettömänä blogia, mutta sen blogin ylläpidon olen jo lopettanut. Netissä se tosin on vielä.

8. Kadutko ikinä blogin aloittamista?

En koskaan kadu asiaa mitä rakastan ylikaiken. Enemmän kadun ehkä sitä, miksi olen aina poistanut postauksia ja aloittanut koko homman alusta. Nyt on tullut kuitenkin se aika, kun blogin ylläpidosta nauttii ja sitä arvostaa ihan eritavalla kuin ennen. Tämä on minusta oikein rentouttavaa ja mukavaa.

9. Kuka on lempi bloggaajasi?

Minulla ei varsinaisesti ole lempi bloggaajaa, mutta tykkään seurata ja lukea monien eri ihmisten blogeja, tällä hetkellä lukulistallani on 49- eri blogia. Tykkään paljon erityylisistä blogeista, niiden suuresta valokuva määrästä, luonnosta ja eläimistä. Myös sisustus ja lifestyle- blogit ovat mieleeni.

10. Mitä olet tehnyt tänään?

Tänään, en ole taaskaan tehnyt juurikaan mitään. Heräsin jo aikaisin siivosi, kävin kaupassa, katsoin telkkaria, pelasin Sims: iä, tein ruokaa, söin ja katsoin salkkarit. Nyt olen vain lagannut tietokoneella. Siinä oikeastaan se. 

11. Miten voit juuri nyt? 
Tällä hetkellä voin suht hyvin, en tällä hetkellä oikeastaan mieti liikoja jolloin minulla ei ole stressiä, pahaa mieltä, huonoa fiilistä vaan on sellainen kevyt ja stressitön olo. Siks tää kirjottaminen on oikeestaan mun juttu, kun sillä joko voi purkaa paskaa fiilistä tai saada hyvän fiiliksen. Haastan seuraavat messiin: 

Tämä on todella yleistynyt haaste niin päätin nyt hieman muuntaa ohjeita ja haastaan mukaan ne ketkä haluavat tämän ottaa, koska olisi vaikeaa kysyä jokaiselta oletko jo tehnyt haasteen ja kirjoitin bloggaajat ryhmään kuka haluaa haasteen joka sitä ei vielä ole saanut niin siihen ei tullut blogeja niin tästä voit ottaa kysymykseni ja tehdä haasteen ! 

Kysymykset:

1. Oletko onnellinen?
2. Mitä onnellisuus merkitsee sinulle?
3. Elämäsi kallisarvoisin muisto?
4. Miksi aloitit bloggaamisen?
5. Mitä mieltä olet somesta?
6. Mikä bloggaamisessa on tärkeintä sinulle?
7. Jos sinun pitäisi valita parhaiten elämääsi kuvaava kappale. mikä se olisi ja miksi?
8. Oletko aamu- vai iltaihminen?
9. Unelma lomakohde?
10. Kaunein asia maailmassa?
11. Missä näet itsesi vuoden päästä?

Kiitos ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

::selection { color: #FFBEFB; background: #E4E4E4; }